Loading...
Te huur Winkelruimte

Marktplein 11, Hoofddorp

Omschrijving

OBJECT
Winkelen, werken of recreëren in een gerenoveerd modern pand in het hartje centrum van Hoofddorp op een uitstekende zichtlocatie midden tussen de winkels en gezellige horeca. Dat is mogelijk in dit fraaie pand op de nog vrij te komen begane grond, eerste en tweede verdieping.

De begane grond leent zich bij uitstek voor de invulling met een winkel of horeca zaak. De bestaande gevel wordt hiertoe meer open gemaakt en van een glazen pui voorzien. Voor een horecazaak kan tevens op verzoek een terras gerealiseerd worden van ca. 74 m2 op de eigen voorliggende grond.

De verdiepingen zijn thans ingericht om als kantoor/praktijkruimte te gebruiken. Vanwege de maatschappelijke bestemming zijn deze ruimten als een van de weinige in het centrum uitstekend te gebruiken door de zorgbranche. Maatwerk qua indeling/opleverniveau in nader overleg over een te komen. Evenzo is onderverhuur aan meerdere gebruikers toegestaan.

Parkeren kan aan het Marktplein en in de naast gelegen Centrumgarage, waarbij het mogelijk is om direct vanuit de parkeergarage het kantoor te betreden. Ten behoeve van eigen personeel kunnen er parkeerabonnementen worden afgesloten en aan bezoek kunnen uitrijkaarten worden verstrekt. Kortom een prettige werkplek midden in het centrum met uitzicht op de gezellige winkelstad, waarbij u het verlaten van het kantoor direct nog even gezellig kunt shoppen of de horeca kunt bezoeken.

OPPERVLAKTE / INDELING
Het winkel-/kantoorpand heeft een totale oppervlakte van circa 1.848 m2 en is als volgt verdeeld:
Begane grond: 578 m2 winkel- en horecaruimte, optie ca. 74 m2 terras.
Eerste verdieping: 860 m2 1e v. kantoor/praktijkruimte.
Tweede verdieping: 410 m2 2e v. kantoor/praktijkruimte met een dakterras van ca. 97 m2.

PARKEREN
Parkeren kan aan het Marktplein op de openbare weg of in de naast gelegen Centrumgarage.

HUURPRIJS
Winkel-/horecaruimte: € 240,- per m2 per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten.
Kantoor-/praktijkruimte: € 160,- per m2 per jaar, te vermeerderen

Ligging

Marktplein 11
Hoofddorp
Hoofddorp Centrum

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Marktplein 11 Hoofddorp
Advies?
023 - 557 22 88