Donderdag 22 februari: Woonsymposium Haarlemmermeer 2018

WOONSYMPOSIUM HAARLEMMERMEER;

SCHAALSPRONG HAARLEMMERMEER.

 

In vervolg op de succesvolle eerdere events is er dit jaar opnieuw een Woonsymposium. Gemeente Haarlemmermeer, AM, Rabobank en Ymere nodigen u graag uit voor het Woonsymposium Haarlemmermeer; de perfecte gelegenheid om weer een interessant thema te bespreken en elkaar te ontmoeten. Haarlemmermeer heeft een aantrekkelijk woonmilieu, in de nabijheid van steden als Haarlem, Amsterdam en Leiden. Hoe gaat Haarlemmermeer om met de uitdaging voor de komende tien jaar?

Hoe zorgen we voor het tijdig realiseren van woningen voor de juiste doelgroepen in toekomstbestendige en duurzame wijken? Wat is nodig om Haarlemmermeer duurzamer te maken en gelijktijdig een bijdrage te leveren aan de Metropoolregio Amsterdam? Hoe kan Haarlemmermeer voldoen aan de groeiende vraag naar woonruimte en tegelijkertijd haar kwaliteiten en karakter behouden? De initiatiefnemers zetten deze vragen centraal op het woonsymposium 2018.

 

Sprekers:

Tom Horn, Wethouder Gemeente Haarlemmermeer

Tara Jansen, Econoom bij Rabobank Research

Remco Pols, Regiomanager Ymere

Peter Heuvelink, Directeur AM Noordwest

Dagvoorzitter is Coen Springelkamp

 

Zoals u kunt lezen is er een boeiend thema en een veelzijdig programma.

U kunt hier zich nog steeds voor aanmelden. De doelgroep is breed en bestaat naast inwoners en belangstellende uit makelaars, ontwikkelaars, notarissen en beleggers. Uiteraard zijn ook vertegenwoordigers van huurdersorganisaties en andere belanghebbende welkom.

 

De inloop start om 15.00 uur en het programma zelf om 15.30 uur, aansluitend is er rond 17.00 uur een gezamenlijke borrel.

De locatie: Circular EXPO, Rijnlanderweg 916, 2132 MN te Hoofddorp.

 

Aanmelden? info@woningmarkt-haarlemmermeer.nl