Schenk Makelaars geeft SADC advies over Bedrijvenpark De President

 

SADC, Schenk Makelaars en Wagenhof Bedrijfsmakelaars hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de verkoop voor de tweede fase van Bedrijvenpark De President in Hoofddorp. Nu de eerste fase van bedrijvenpark De President in Hoofddorp bijna verkocht is, wordt de tweede fase door SADC ontwikkeld. Het bedrijventerrein biedt kavels van 5.000 m2 tot 110.000 m2.

 De President is geschikt voor uiteenlopende bedrijven zoals bouwnijverheid, productie, automotive, business-to-business, MKB, logistiek en E-Commerce. Groot en klein. Ook datacenters vinden hier de ruimte die zij zoeken. Fase 2 wordt duurzaam en circulair ingericht en is al bouwrijp. Dat betekent dat er al acht weken na het ontvangen van de omgevingsvergunning gestart kan worden met de bouw. Rob Wijnen, Salesmanager SADC: “Dat is een groot voordeel in de huidige economie dat ondernemers in hun groei niet gehinderd worden door vertraging in invulling in hun huisvestingsbehoefte.”

“Met de President 1.2 hebben ondernemers weer een unieke kans om hun duurzame huisvestingsdroom te realiseren op een kwalitatief hoogwaardige en duurzame locatie. Door de samenwerkingsovereenkomst met SADC en Wagenhof Bedrijfsmakelaars proberen wij de ondernemers van de toekomst zo veel als mogelijk te ontzorgen”, aldus Stephan Spillenaar van Schenk Makelaars.

Ook Wagenhof ziet de samenwerking positief tegemoet. “Wij hebben alles in huis om De President te kunnen vermarkten”, aldus Alex Dijkman Dulkes. “Dit past in de portefeuille van Wagenhof. Terwijl wij sterk blijven groeien, oriënteren we ons steeds meer op het grotere Randstedelijke gebied. Onze kracht is een groot bereik – onder meer door een actief social mediabeleid – en inventiviteit.”

Bedrijvenpark in trek
Het bedrijvenpark biedt hoogwaardige vestigingsmogelijkheden voor lokale, regionale en internationaal georiënteerde bedrijven tot en met milieucategorie 4.1. Op fase 1 hebben sinds de start van de ontwikkeling in 2008 zo’n vijftig grotere en kleinere bedrijven zich reeds gevestigd, waaronder Digital Realty, Hikvision, Lexpoint, Staples, Nelson, Master Totaalinrichting, Schwalbe Nederland en Sky Group.

De ligging op steenworp afstand van de A4, A5 en NS-station Hoofddorp en de nabijheid van Amsterdam en Schiphol dragen bij aan de aantrekkingskracht. Het bedrijvenpark is goed per openbaar vervoer bereikbaar en zal worden voorzien van een glasvezelnetwerk. De President heeft een hoogwaardige, representatieve uitstraling en een actieve parkmanagementvereniging.

Bedrijvenpark De President fase 2 is een ontwikkeling van de regionale gebiedsontwikkelaar SADC.